پیشنهاد های ویژه
ارتباط با بوهیر
خلیل هیبتانی پناه
۱۴۰۲-۰۴-۰۲ ۱۷:۱۲:۳۳
زمان مورد نیاز برای مطالعه :
۸
دقیقه
فهرست مطالب
ظاهر دستگاه، اولین تفاوت فر و سرخ کن است؛ مایکروویوها و مایکروفرها ابعاد بزرگتری نسبت به سرخ کن دارند. در نتیجه گنجایش آنها نیز یکسان نیست.
دومین تفاوت سرخ کن و فر: ظرفیت مایکروفر بسیار بیشتر از سرخ کن است و به کمک آن میتوان وعدهای غذایی حجیمتری را حاضر کرد. در مقابل، با خرید سرخ کن میتوانید غذای جمعوجور، ترد و با ترکیبات دلخواهی را تهیه کنید.
اصلیترین تفاوت سرخ کن و فر «قیمت دو محصول» است؛ مایکروفرها بهواسطه گنجایش و قدرت بیشتر، گرانقیمتتر از سرخ کن هستند. (البته مدلهای همقیمت با سرخ کن نیز وجود دارد که میتوانید بین آنها دست به انتخاب بزنید؛ اما بهطور میانگین سرخ کن ارزانقیمتتر از مایکروفر است)
و اما مهمترین تفاوت سرخ کن و فر: گریل و کباب کردن مرغ، گوشت، ماهی یا هر مواد غذایی دیگری در مایکروفر بسیار آسانتر و با کیفیت بهتری، امکانپذیر است. برای پخت مرغ درسته (با بزرگترین ابعاد) نیز با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.
مایکروویو فضای بیشتری دارد که امکان استفاده از ابزارهای گریل یا کباب کردن و از طرفی پخت مرغ درسته را بهراحتی فراهم میکند. بهرهمندی این قابلیتها در برخی از سرخ کنهای پیشرفته و قدرتمند، تا حد محدودی امکانپذیر است.
فضای بیرونی دستگاههای سرخ کن برخلاف مایکروفر با یک عایق سرد پوشانده شده و مانع از داغ شدن بدنه دستگاه میشود. شستشوی سرخ کن آسانتر از مایکروویو است.
اگر قصد تهیه پیتزا دارید، بهترین گزینه برای شما مایکروفر است. در مقابل برای تهیه انواع فینگر فود (Finger food = غذاهای انگشتی) بهتر است از سرخ کن استفاده شود. (فینگر فود به غذاهایی گفته میشود که در اندازههای کوچک به اندازه یک لقمه و در تعداد زیاد تهیه میشود)
سرخ کن غذاها را بیشتر ترد میکند و از طرفی برای حاضر کردن مواد غذایی منجمد مانند ناگت مرغ، شنیسل مرغ، فلافل، همبرگر، کراکت سیب زمینی، کباب لقمه، فیله مرغ، میگو سوخاری، کراکت مرغ، مرغ سوخاری، سرخ کن بهتر عمل میکند. برای سرخ کردن سیب زمینی از هیچ ابزاری جز سرخ کن استفاده نکنید.
کیک، کلوچه و براونی را در مایکروفر تهیه کنید. برای کباب کردن مرغ، ماهی یا گوشت و نیز گریل کردن آنها مایکروفر عملکرد سریعتر، یکنواختتر و در نتیجه مطلوبتری خواهد داشت. از طرفی چون گنجایش بیشتری دارد، حجم زیادی از این مواد غذایی را میتوانید حاضر کنید.
مهمترین ویژگی مشترک سرخ کن و مایکروفر: هر دو دستگاه با کمترین میزان استفاده از روغن (و حتی بدون استفاده از روغن برای پخت برخی از غذاها)، قادر به حاضر کردن وعدههای غذای کمچرب و سالم خواهند بود و بهطور دقیق نمیتوان گفت غذای حاضر شده در سرخ کن سالمتر است یا مایکروفر و کاملا بستگی به نوع غذا و نحوه پخت شما دارد. (هر دو دستگاه قادر به پخت غذاهای کمچرب، با کیفیت بسیار مطلوب هستند)
سایر ویژگیهای مشترک مایکروویو و سرخ کن:
اصلیترین ویژگیهای سرخ کن و فر را میتوانید در این جدول مشاهده نمایید:
سرخ کن | مایکروفر |
غذای تردتر | گنجایش بیشتر |
شستشوی راحتتر | کباب و گریل |
فینگر فود | کیک |
مواد غذایی منجمد | پیتزا |
با این تفاصیل، قطعا انتخاب هر کدام از این دو دستگاه، تجربه آشپزی بسیار لذتبخش و خوشایند و از طرفی بیدردسری را رقم خواهد زد. تجربه ترکیب مواد غذایی مختلف با یکدیگر، یکی دیگر از مزایایی خرید مایکروفر یا سرخ کن است.
هر دو دستگاه مزایایی و معایبی دارند که به آنها اشاره کردیم و انتخاب بین آنها کاملا بستگی به نیاز شما دارد. و البته با توجه به اینکه قادر به پخت غذاهای مختلفی هستند، وجود هر دو دستگاه در آشپزخانه، تجربه آشپزیتان را خوشایندتر کند تا همزمان با کیفیتترین غذاها را با ترکیبات متنوع بپزید.
در ادامه چند مورد از بهترین دستگاههای سرخ کن و مایکروفر را معرفی خواهیم کرد تا شما بسته به نیاز خود دست به انتخاب بزنید و بهترین مدل را انتخاب و خرید کنید.
بهترین مارکهای سرخ کن عبارتند از فیلیپس، تفال، نینجا، دلونگی، الکترولوکس، بیسمارک و سنکور. فیلیپس (Philips) بهعنوان یک برند معتبر در بازار لوازم خانگی، سرخ کنهای بدون روغن بسیار با کیفیتی عرضه میکند. سرخ کنهای فیلیپس با تکنولوژی روز دنیا طراحی و ساخته میشوند و علیرغم ارائه عملکرد مطلوب، قیمت بسیار مناسبی نیز دارند. به همین دلیل سهم زیادی را در لیست پرفروشترین سرخ کنهای بازار دارد.
۹ مدل از سرخ کنهای پرفروش:
سامسونگ و ال جی بهترین برندهای تولیدکننده مایکروفر و مایکروویو هستند و بهترین مدلهای آنها عبارتند از:
مشخصات جامع و کامل هر کدام از محصولات را میتوانید در بوهیر قشم مشاهده کنید.
دیدگاه شما
ثبت دیدگاه
محصولات مرتبط
مطالب مرتبط
۱۴۰۳/۲/۲۴
۱۴۰۳/۲/۲۴
۱۴۰۳/۲/۲۴
امتیاز 4.4 از 20 رای