در حال بارگذاری ...

  • دسته بندی ها

  • بوهیر

  • پیشنهاد های ویژه

  • مجله بوهیر

  • ارتباط با بوهیر

۰۸۷۷ ۲۸۴۲ - ۰۲۱

شما اینجا هستید :

بوهیر
  1. بلاگ
  2. تفاوت کاپوچینو و لاته + طرز تهیه
تفاوت کاپوچینو و لاته + طرز تهیه

تفاوت کاپوچینو و لاته + طرز تهیه

اسپرسو یک نوشیدنی محبوب از خانواده قهوه است که علاوه‌بر امکان سرو انفرادی، قابلیت ترکیب با مواد افزودنی متنوعی را دارد. شیر از جمله ترکیباتی است که در ترکیب با اسپرسو، طعم بسیار مطلوبی به‌همراه خواهد داشت. کاپوچینو و کافه لاته (که با عنوان لاته یا لته شناخته می‌شود) دو مدل از نوشیدنی‌هایی هستند که از ترکیب اسپرسو و شیر تهیه می‌شوند. این دو نوشیدنی جز محبوب‌ترین نوشیدنی‌های بر پایه اسپرسو هستند و به عنوان دو پای ثابت در منوی کافی‌شاپ‌ها قرار دارند. تهیه این دو نوشیدنی نیاز رعایت نکاتی دارد که نمایان‌کننده تفاوت آنها هستند. در این مطلب به بیان تفاوت کاپوچینو و لاته و طرز تهیه هر دو نوشیدنی خواهیم پرداخت.

خلیل هیبتانی پناه

۱۴۰۲-۰۲-۱۳ ۲۱:۰۶:۳۳

زمان مورد نیاز برای مطالعه :

۴

دقیقه

اسپرسو یک نوشیدنی محبوب از خانواده قهوه است که علاوه‌بر امکان سرو انفرادی، قابلیت ترکیب با مواد افزودنی متنوعی را دارد. شیر از جمله ترکیباتی است که در ترکیب با اسپرسو، طعم بسیار مطلوبی به‌همراه خواهد داشت. کاپوچینو و کافه لاته (که با عنوان لاته یا لته شناخته می‌شود) دو مدل از نوشیدنی‌هایی هستند که از ترکیب اسپرسو و شیر تهیه می‌شوند. این دو نوشیدنی جز محبوب‌ترین نوشیدنی‌های بر پایه اسپرسو هستند و به عنوان دو پای ثابت در منوی کافی‌شاپ‌ها قرار دارند. تهیه این دو نوشیدنی نیاز رعایت نکاتی دارد که نمایان‌کننده تفاوت آنها هستند. در این مطلب به بیان تفاوت کاپوچینو و لاته و طرز تهیه هر دو نوشیدنی خواهیم پرداخت.

تفاوت کاپوچینو و لاته + طرز تهیه

فهرست مطالب

اصلی ترین تفاوت های کاپوچینو و لاته

کاپوچینو و لته دو نوشیدنی پرمصرف و تا حدی مشابه هستند. احساس تفاوت واقعی کاپوچینو و لاته نیاز به رعایت چند نکته در هنگام تهیه هر دو نوشیدنی دارد.

برای تهیه این دو نوشیدنی در منزل، نیاز به خرید اسپرسوساز یا موکاپات دارید. اسپرسو ساز دستگاهی قدرتمندتر است که سرعت عملکرد بسیار بیشتری نسبت به موکاپات (که زمان نسبتا زیادی برای جوشاندن و در پی آن عصاره‌گیری از پودر قهوه صرف می‌کند) دارد.

مطلب پیشنهادی: تفاوت اسپرسو و قهوه فرانسه

مهم ترین تفاوت های لاته و کاپوچینو

اگر قصد تهیه کاپوچینو و لاته را در منزل دارید، بهتر است با تفاوت‌هایی که دارند، آشنا شوید. (در تصویر بالا، تفاوت کاپوچینو و لته به نمایش در آمده است.)

  • برای تزیین کاپوچینو از دارچین یا پودر کاکائو استفاده می‌شود.
  • در مقابل، برای تهیه لته از فوم شیر بهره گرفته می‌شود.
  • کاپوچینو شیرین‌تر از لاته است.
  • برای تهیه کاپوچینو از فوم شیر بیشتری استفاده می‌شود.
  • برای تهیه لته از شیر بخار داده شده بیشتری استفاده می‌شود.

نقاط مشترک کاپوچینو و لاته عبارتند از:

  • حجم کاپوچینو و لاته یکسان است.
  • برای تهیه هر دو نوشیدنی از قهوه اسپرسو استفاده می‌شود.
  • میزان اسپرسو استفاده شده در هر دو نوشیدنی برابر است. (یک شات)
  • در نتیجه، کافئین موجود در آنها برابر است.
  • در ترکیب هر دو نوشیدنی از اسپرسو + شیر بخار داده‌شده + فوم شیر استفاده می‌شود.
  • اولین لایه هر دو نوشیدنی اسپرسو است. (ابتدا اسپرسو به فنجان ریخته می‌شود)

«نوع تزیین و ظاهر»، اولین تفاوت کاپوچینو و لاته است؛ برای تزیین کاپوچینو از دارچین یا پودر کاکائو استفاده می‌شود (برخی بدون اضافه کردن دارچین یا پودر کاکائو، کاپوچینو را سرو می‌کنند و به جای آن لایه فوم شر را ضخیم‌تر می‌کنند. در حالی که لاته را با فوم شیر و با درج نقش‌های فانتزی تزیین می‌کنند.

مطلب پیشنهادی: قهوه سرد یا گرم؟

«طعم نوشیدنی»، دومین تفاوت کاپوچینو و لاته است؛ همان‌طور که اشاره شد آخرین لایه ایجاد شده در این دو نوشیدنی متفاوت است و کاپوچینو به‌واسطه بهره‌مندی از طعم پودر کاکائو و همچنین استفاده از فوم شیر بیشتر (که شیرین‌تر از شیر کف داده شده است)، نسبت به لاته طعم شیرین‌تری دارد.

نسبت استفاده از ترکیبات (شیر، فوم شیر و اسپرسو) در کاپوچینو و لاته متفاوت است؛ هر دو نوشیدنی دارای سه لایه اصلی (و مشترک) هستند. این سه لایه به ترتیب «اسپرسو - شیر بخار داده‌‌شده - فوم شیر» هستند.

میزان اسپرسو در هر دو نوشیدنی «یک شات» است. برای تهیه کاپوچینو از فوم شیر بیشتر و شیر بخار داده‌شده کمتری استفاده می‌شود و برای تهیه لته، میزان این دو ماده دقیقا برعکس است و از فوم شیر کمتری استفاده می‌شود.

ترتیب اضافه شدن این سه لایه در هر دو نوشیدنی یکسان است. در ادامه قدم به قدم مراحل تهیه کاپوچینو و لته را خواهیم گفت.

مطلب پیشنهادی: مهم ترین فواید قهوه (تاثیر قهوه بر لاغری)

مراحل تهیه کاپوچینو

برای احساس طعم واقعی کاپوچینو، مراحل ذیل را به دقت بخوانید و اجرا کنید.

  • یک شات اسپرسو را به فنجان بریزید.
  • شیر بخار داده شده را به آن اضافه کنید.
  • سپس با فوم شیر یک لایه دیگر تشکیل دهید.
  • در گام آخر، با استفاده از مقداری کاکائو یک لایه زیبا ایجاد کنید.

همان‌طور که اشاره شد، باید میزان اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر مساوی باشد.

مطلب پیشنهادی: تفاوت قهوه عربیکا و ربوستا

مراحل تهیه لاته

برای تهیه یک فنجان لته خوش عطر و طعم این مراحل را اجرا کنید:

  • عصاره‌گیری یک شات اسپرسو (مانند مورد قبلی).
  • اضافه کردن شیر بخار داده‌شده.
  • افزودن فوم شیر به آنها.
  • قدم آخر برای تهیه لاته ایجاد یک لایه تزیینی به کمک فوم شیر است.

میزان شیر بخار داده‌شده در تهیه کافه لاته دو برابر و حجم لایه فوم شیر در آن نصف یک شات اسپرسو است.

همان‌طور که مشاهده کردید، تفاوت چندانی در مراحل تهیه لاته و کاپوچینو وجود ندارد و فقط با رعایت چند نکته ریز، عطر و طعم آنها به‌صورت محسوس نمایان خواهد شد. با این تفاصیل، شما بین کافه لاته و کاپوچینو کدام یک را می‌پسندید؟

سوالات متداول

موا مورد نیاز برای تهیه کافه لاته و کاپوچینو کدامند؟

اسپرسو - شیر بخار داده‌شده - فوم شیر. ترتیب و میزان استفاده از آنها را در این مطلب گفته‌ایم.

کاپوچینو را به چه چیزی تزیین کنم؟

برای تزیین کاپوچینو معمولا از پودر کاکائو یا دارچین استفاده می‌شود.

خرید سرخ کن فیلیپس
خرید سرخ کن نینجا

محصولات مرتبط

اسپرسو ساز با مخزن شیر بیسمارک مدل BM2266
۱۰,۶۴۰,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز تمام اتوماتیک فیلیپس مدل EP2221
۴۵,۹۷۰,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز مباشی مدل ECM 2015
۸,۰۱۰,۰۰۰ %۱
۷,۹۲۹,۹۰۰ تومان
اسپرسو ساز مباشی مدل ECM 2501
۱۲,۳۵۰,۰۰۰ %۱۰
۱۱,۱۱۵,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز دلونگی BCO431.S
۱۶,۹۸۰,۰۰۰ تومان

مطالب مرتبط

معرفی بررسی و مقایسه سرخ کن های فیلیپس
معرفی بررسی و مقایسه سرخ کن های فیلیپس

۱۴۰۴/۵/۸

بهترین اسپرسوساز های بیسمارک + راهنمای خرید اسپرسوساز های بیسمارک
بهترین اسپرسوساز های بیسمارک + راهنمای خرید اسپرسوساز های بیسمارک

۱۴۰۴/۵/۸

بهترین اسپرسو ساز 1404 + بهترین مارک اسپرسو ساز
بهترین اسپرسو ساز 1404 + بهترین مارک اسپرسو ساز

۱۴۰۴/۵/۸

راهنمای جامع خرید سرویس قابلمه +  مدل های پرفروش
راهنمای جامع خرید سرویس قابلمه + مدل های پرفروش

۱۴۰۴/۵/۸

پشتیبانی

دفتر مرکزی :

۰۸۷۷ ۲۸۴۲ - ۰۲۱

هفت روز هفته - ۲۴ ساعت شبانه روز

دفتر هرمزگان :

۴۰۱۲ ۳۳۹ - ۰۷۶۳

شنبه تا چهارشنبه - ۱۴ الی ۲۱

ارسال سریع کالا

مهلت

۷ روز بازگشت کالا

پشتیبانی تلفنی

تضمین اصالت کالا

فروشگاه اینترنتی بوهیر

خرید سرخ کن

خرید اسپرسو ساز

خرید جاروبرقی

خرید آبمیوه گیری

خرید مخلوط کن

خرید اتو

خرید چرخ گوشت

خرید همزن

خرید گوشت کوب

خرید خرد کن

بهترین سرخ کن ها

بهترین اسپر سوساز ها

بهترین جاروبرقی ها

بهترین آبمیوه گیری

خرید مولتی کوکر

ارتباط با بوهیر

درباره بوهیر

سوالات متداول

قوانین و شرایط

پیگیری سفارش

عضویت در خبرنامه بوهیر
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت ایده سریر نوآوران ایرمان قشم (بوهیر) می‌باشد.