در حال بارگذاری ...

  • دسته بندی ها

  • بوهیر

  • پیشنهاد های ویژه

  • مجله بوهیر

  • ارتباط با بوهیر

۰۸۷۷ ۲۸۴۲ - ۰۲۱

شما اینجا هستید :

بوهیر
  1. بلاگ
  2. تفاوت آمریکانو و لانگ بلک + طرز تهیه
تفاوت آمریکانو و لانگ بلک + طرز تهیه

تفاوت آمریکانو و لانگ بلک + طرز تهیه

قهوه از جمله نوشیدنی‌های پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و در ترکیب با مواد افزودنی متنوعی تهیه می‌شود. آمریکانو و لانگ بلک دو مورد از پراستفاده‌ترین مدل‌های قهوه هستند که روش‌های تهیه ساده‌ای دارند. در این مطلب به تفاوت آمریکانو و لانگ بلک و روش تهیه این دو نوشیدنی محبوب خواهیم پرداخت.

خلیل هیبتانی پناه

۱۴۰۲-۰۳-۲۶ ۱۳:۴۲:۴۳

زمان مورد نیاز برای مطالعه :

۱۱

دقیقه

قهوه از جمله نوشیدنی‌های پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و در ترکیب با مواد افزودنی متنوعی تهیه می‌شود. آمریکانو و لانگ بلک دو مورد از پراستفاده‌ترین مدل‌های قهوه هستند که روش‌های تهیه ساده‌ای دارند. در این مطلب به تفاوت آمریکانو و لانگ بلک و روش تهیه این دو نوشیدنی محبوب خواهیم پرداخت.

تفاوت آمریکانو و لانگ بلک + طرز تهیه

فهرست مطالب

فرق لانگ بلک و آمریکانو چیست؟

افراد ‌قهوه‌دوست، تمایل به تجربه کردن مدل‌های مختلف نوشیدنی محبوب خود را دارند. مدل‌هایی که از ترکیب با شیر، شکر، بستنی، کاکائو، شکلات، عسل و مواد افزودنی بسیار متنوع دیگری تهیه می‌شوند.

در این بین، ۲ مدل از قهوه در منوی کافی‌شاپ‌ها دیده می‌شود که روش تهیه ساده و محبوبیت بسیار زیادی دارند. لانگ بلک و آمریکانو؛ این دو نوشیدنی بسیار پراستفاده هستند و همچنین حاضر کردن آنها نیاز به زمان زیادی ندارد.

برای تهیه این دو نوشیدنی در منزل، نیاز به خرید اسپرسو ساز دارید. تهیه اصولی لانگ بلک و آمریکانو نیازمند رعایت چند نکته ریز است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

لانگ بلک و آمریکانو چه تفاوتی دارند؟

با اطلاع از این تفاوت‌ها و رعایت نکاتی که در ادامه خواهیم گفت، می توانید نوشیدنی موردعلاقه‌تان را با کیفیت مطلوبی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • برای تهیه لانگ بلک ابتدا آب را به فنجان ریخته، سپس اسپرسو به آن اضافه می‌شود.
  • اما برای حاضر کردن آمریکانو ترتیب اضافه کردن آب داغ و اسپرسو جابجا می‌شود.
  • برای تهیه لانگ بلک از دابل اسپرسو استفاده می‌شود.
  • اما تهیه آمریکانو به سینگل اسپرسو نیاز دارد.
  • لانگ بلک قوی‌تر است و تلخی نسبتا بیشتری نسبت به آمریکانو دارد.
  • لانگ بلک از لایه فوم طلایی رنگ (کرمای قهوه) بهره می‌برد.
  •  ولی آمریکانو ‌بدون کرما و رنگ آن یکدست مشکی است.
  • خاستگاه لانگ بلک «نیوزلند و استرالیا» است.
  • آمریکانو برای اولین بار توسط سربازان آمریکایی، در «ایتالیا» وارد خانواده اسپرسو شد.
  • میزان آب اضافه شده در هر دو نوشیدنی یکسان است. (البته می‌توان بسته به ذائقه، میزان آب و همچنین اسپرسو را تغییر داد)
  • برای تهیه آمریکانو و لانگ بلک، علاوه‌بر اسپرسو ساز از موکاپات نیز می‌توان استفاده کرد. 

این تفاوت‌ها زمانی عیان می‌شوند که مراحل تهیه هر دو نوشیدنی درست و کامل طی شده باشد. در ادامه نکات ریز قابل رعایت در تهیه اصولی آمریکانو و لانگ بلک را خواهیم گفت.

مطلب پیشنهادی:‌ طرز تهیه موکا

لانگ بلک چیست؟ طرز تهیه لانگ بلک

لانگ بلک یک نوشیدنی خوش عطر و طعم است که از ترکیب آب داغ ساده و اسپرسو تهیه می‌شود و حجم بیشتری نسبت به اسپرسو دارد. لانگ بلک ترکیب دو واژه انگلیسی Long به معنی بلند یا دراز و Black به معنی سیاه است.

مواد مورد نیاز برای تهیه لانگ بلک:

  • آب داغ
  • دبل اسپرسو یا ریسترتو

میزان اسپرسو و آب داغ استفاده شده در تهیه لانگ بلک تا حد زیادی اختیاری است و مقدار آنها را می‌توان بسته به ذائقه خود تغییر داد. اما روش اصولی تهیه لانگ بلک این است که ۸۰ درصد از حجم فنجان را آب داغ و ۲۰ درصد آن را اسپرسو تشکیل دهد.

مطلب پیشنهادی: تفاوت لاته و کاپوچینو

با توجه به اینکه اسپرسو بعد از آب جوش به فنجان اضافه می‌شود، کرمای آن از بین نمی‌رود و لایه طلایی‌شکل زیبایی که طعم متفاوت‌تری نیز دارد را به‌صورت کامل حس خواهید کرد.

اضافه کردن اسپرسو در مرحله دوم، موجب می‌شود که لانگ بلک طعم نزدیکتری به اسپرسو داشته و تلخی و قوام آن نیز بیشتر از آمریکانو باشد. اما این تفاوت چندان نیست و فقط با طی کردن اصولی مراحل تهیه هر دو نوشیدنی می‌توان آن را حس کرد.

برخی به‌جای اسپرسو از ریسترتو استفاده می‌کنند؛ ریسرتو یک نوشیدنی دیگر از خانواده بزرگ اسپرسو است که حجم، کافئین و تلخی کمتری نسبت به آن دارد. تهیه این نوشیدنی نیاز به هیچ افزودنی ندارد.

برای حاضر کردن ریسترتو فقط کافیست مدت زمان اصولی عصاره‌گیری اسپرسو ( که بین ۱۸ تا ۲۵ ثانیه است) را به ۱۵ ثانیه کاهش دهید. با توجه به اینکه بیشترین کافئین موجود در قهوه در ثانیه‌های پایانی عصاره‌گیری اسپرسو خارج می‌شوند، ریسترتو حاوی کافئین و قوام کمتری است.

آمریکانو چیست؟ طرز تهیه آمریکانو

آمریکانو به‌عنوان یک نوشیدنی محبوب و پرمصرف در خانواده اسپرسو شناخته می‌شود که مراحل تهیه آن عکس لانگ بلک است. مواد مورد نیاز جهت حاضر کردن یک فنجان آمریکانو خوش عطر و طعم «آب جوش + یک شات اسپرسو» است.

برای تهیه آمریکانو برخلاف لانگ بلک از قهوه کمتری استفاده می‌شود؛ ولی بهتر است نسبت آب داغ و اسپرسو در این نوشیدنی نیز ۸۰ به ۲۰ درصد باشد. جهت تهیه آمریکانو نیز می‌توان «ریسترتو» را جایگزین «اسپرسو» کرد.

آمریکانو در زمان جنگ جهان دوم در یکی از قهوه‌خانه‌های ایتالیا (کشور مبدع اسپرسو) به جمع خانواده قهوه و اسپرسو اضافه شد. اما همان‌طور که از نام آن پیداست، ابداع دست قهوه‌دوستان ایتالیایی نیست.

سربازان آمریکایی که پیش از این قهوه را به روش‌های سنتی و با تلخی کمتر سرو می‌کردند و همچنین هیچ آشنایی با نوشیدنی تازه‌ایی به‌نام اسپرسو نداشتند، بعد از اولین تجربه سرو اسپرسو، به‌دنبال راهی برای کاهش تلخی این نوشیدنی و نزدیک کردن طعم آن به قهوه خودشان بودند.

چه راهی بهتر از آب؛ آنها با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو با یک تیر سه هدف شامل «کاهش غلظت، افزایش حجم و کاهش تلخی اسپرسو» زدند. و به این ترتیب برای نام‌گذاری آن واژه «آمریکانو» را انتخاب کردند.

امروزه آمریکانو پای ثابت منوی کافی شاپ‌های کوچک و بزرگ است و محبوبیت آن نه به اندازه اسپرسو، اما بسیار زیاد است و دوست‌داران قهوه برای کاهش تلخی اسپرسو و همچنین سرو حجم بیشتری از این نوشیدنی، مقداری آب به آن اضافه می‌کنند.

مطلب پیشنهادی: تفاوت اسپرسو و آمریکانو

تهیه آمریکانو و لانگ بلک با یخ و شیر

آمریکانو و لانگ بلک به‌صورت سرد نیز سرو می‌شوند؛ با اضافه کردن یخ به این دو نوشیدنی می‌توانید آنها را با دمای پایین بنوشید. این نوشیدنی به‌نام آیس آمریکانو شناخته می‌شود و یخ را همزمان با آب به فنجان اضافه می‌کنند.

برای تهیه آیس آمریکانو به‌جای آب داغ از آب خنک استفاده می‌شود. «شیر» دیگر افزودنی است که علاقه‌مندان به آن می‌توانند در تهیه آمریکانو و لانگ بلک از آن استفاده کنند. ترکیب یخ، آب خنک، شیر و اسپرسو یک نوشیدنی دلپذیر و خوش عطر و طعم خواهد بود.

مطلب پیشنهادی: قهوه را سرد بنوشیم یا گرم؟

تهیه لانگ بلک و آمریکانو با دستگاه اسپرسو ساز

همان‌طور که اشاره شد برای تهیه آمریکانو و لانگ بلک نیاز به دستگاه اسپرسو ساز دارید. روش تهیه اسپرسو در اسپرسو ساز به این شرح است:

  • ابتدا مخزن آب دستگاه را پر کرده، سپس کلید روشن شدن دستگاه را فشار دهید.
  • در گام بعدی پودر قهوه را به سبد پرتافیلتر اضافه کنید. (پرتافیلتر ابزاری که به بدنه دستگاه جهت عصاره‌گیری اسپرسو متصل می‌شود)
  • سپس به وسیله تمپر پودر قهوه را فشرده کنید. ( تمپر یکی از ابزارهای جانبی دستگاه‌های اسپرسو ساز است)
  • گام آخر، اتصال پرتافیلتر به هدگروپ و فشار دادن کلید عصاره‌گیری است. (هدگروپ بخشی از بدنه دستگاه است که آب داغ از آن نازل می‌شود)
  • توجه داشته باشید، تا زمانی که چراغ سبز دستگاه روشن نشده باشد، دستور عصاره‌گیری را اعمال نکنید.

نکته مهم: عملیات تمپینگ (فشرده کردن قهوه) تاثیر بسیار زیادی در کیفیت عصاره به دست آمده دارد و هر چه اصولی‌تر انجام شود، طعم اسپرسو واقعی‌تر و مطلوب‌تر خواهد بود.

مطلب پیشنهادی: قهوه چه فوایدی دارد؟ (تاثیر قهوه بر لاغری)

تمپ کردن اصولی قهوه موجب می‌شود که آب با سرعت و قدرت استانداردی از منافذ پودر قهوه عبور کند. اگر عملیات تمپ کردن انجام نشود، آب با سرعت غیرمجاز از میان پودر قهوه عبور می‌کند و عصاره به دست آمده، طعم نامطلوبی خواهد داشت.

برعکس، اگر قهوه با فشار زیادی فشرده شود، تعداد منافذ آن کاهش یافته، در نتیجه آب قادر به عبور پرفشار (سرعت استاندارد) نخواهد بود و همچنان نوشیدنی مطلوبی به فنجان قهوه شما سرازیر نخواهد شد.

اسپرسو ساز خوب از کجا بخرم؟

اسپرسو ساز خانگی، دستگاه مورد نیاز افراد قهوه‌دوست، جهت دسترسی سریع و آسان به نوشیدنی مورد علاقه‌شان است. اولین دستگاه اسپرسو ساز در کشور ایتالیا اختراع شد و نوشیدنی تهیه شده در آن را «اسپرسو» نامیدند.

اسپرسو یک واژه ایتالیایی به معنی «سریع» است. اسپرسوساز بالاترین سرعت عملکرد را در بین دستگاه‌های قهوه ساز دارد و همان‌طور که اشاره شد، عملکرد آن بر پایه فشار بخار و عبور پرفشار آب داغ از منافذ پودر قهوه است.

اولین دستگاه‌های اسپرسو ساز ابعاد بزرگی داشتند و فقط در مصارف تجاری مورد استفاده قرار می‌گرفتند که بعد از مقبولیت اسپرسو و تبدیل شدن آن به یک نوشیدنی محبوب و پراستفاده، نسخه کوچکتر آن تحت عنوان اسپرسو ساز خانگی طراحی و ساخته شد.

اسپرسوسازهای خانگی به ۲ دسته «اتوماتیک» که ساختاری پیشرفته دارند و مجهز به فناوری روز دنیا هستند و «معمولی» که عملکرد ساده و امکانات کمتری نسبت به مدل‌های اتوماتیک و تمام اتوماتیک دارند، تقسیم می‌شوند.

مهم‌ترین امکانات اسپرسوسازهای اتوماتیک عبارتند از «مخزن آسیاب» جهت استفاده از دانه قهوه که تازگی بیشتری را منتقل کند، «مخزن شیر» که جهت تهیه اتوماتیک و خودکار کاپوچینو، کافه لاته و سایر نوشیدنی‌هایی که از ترکیب شیر و اسپرسو تهیه می‌شوند، به‌کار می‌رود، «صفحه نمایش لمسی» که استفاده از دستگاه را راحت‌تر خواهد کرد و داشتن برنامه‌ها و قابلیت‌های بیشتر.

مطلب پیشنهادی: بهترین قهوه برای اسپرسو کدام است؟ (تفاوت عربیکا و ربوستا)

در مقابل، اسپرسو ساز معمولی قیمت ارزان‌تر و امکانات کمتری دارد. انتخاب بین این دو دستگاه بستگی به نوع و میزان استفاده و همچنین میزان بودجه درنظر گرفته شما دارد. در ادامه چند مورد از بهترین دستگاه‌های اسپرسو ساز معمولی و اتوماتیک را معرفی خواهیم کرد.

  • اسپرسو ساز دلونگی EC685
  • اسپرسوساز دلونگی EC850M
  • اسپرسو ساز تمام اتوماتیک فیلیپس EP2220
  • اسپرسوساز مباشی ECM2016
  • اسپرسو ساز تمام اتوماتیک فیلیپس EP4050
  • اسپرسوساز دلونگی BCO431

مشخصات دقیق محصولات معرفی شده و سایر اسپرسو سازهای برندهای معتبر را می‌توانید در بوهیر مشاهده کنید. علاوه‌بر این، نقد و بررسی تخصصی و جامع هر محصول نیز در دسترس‌تان خواهد بود.

برای رسیدن به مناسب‌ترین انتخاب، می‌توانید از قابلیت «مقایسه محصولات بوهیر» استفاده کنید. در این فروشگاه اینترنتی علاوه‌بر اسپرسو ساز، می‌توانید برای خرید لوازم خانگی مختلف از جمله تلویزیون، سرخ کن، جاروبرقی، ماشین لباسشویی، یخچال، ماشین ظرفشویی و اتو نیز اقدام کنید.

سوالات متداول

از چه دستگاهی برای تهیه لانگ بلک استفاده کنم؟

اسپرسو ساز، بهترین انتخاب برای تهیه لانگ بلک است. علاوه‌بر اسپرسو ساز از موکاپات نیز می‌توانید استفاده کنید.

حجم آمریکانو بیشتر است یا لانگ بلک؟

حجم هر دو نوشیدنی برابر است. با این تفاوت که از برای تهیه لانگ بلک دابل اسپرسو استفاده می‌شود و جهت تهیه آمریکانو از سینگل اسپرسو. روش اصولی تهیه لانگ بلک و آمریکانو این است که ۸۰ درصد از حجم فنجان را آب داغ و ۲۰ درصد آن را اسپرسو تشکیل دهد.

خرید سرخ کن فیلیپس
خرید سرخ کن نینجا

محصولات مرتبط

اسپرسو ساز دلونگی مدل ECAM22.110B
۶۵,۳۸۰,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز صنعتی بیسمارک مدل BM2270
۲۴,۴۸۰,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز یورولوکس مدل EU-CM4252DSB
۱۰,۵۲۰,۰۰۰ %۱۲
۹,۲۵۷,۶۰۰ تومان
نسپرسو ساز دسینی مدل 300
۸,۴۰۰,۰۰۰ %۳
۸,۱۴۸,۰۰۰ تومان
اسپرسو ساز مباشی مدل ECM 2013
۶,۵۵۰,۰۰۰ تومان

مطالب مرتبط

بهترین اسپرسوساز های بیسمارک + راهنمای خرید اسپرسوساز های بیسمارک
بهترین اسپرسوساز های بیسمارک + راهنمای خرید اسپرسوساز های بیسمارک

۱۴۰۴/۳/۲۰

بهترین اسپرسو ساز 1404 + بهترین مارک اسپرسو ساز
بهترین اسپرسو ساز 1404 + بهترین مارک اسپرسو ساز

۱۴۰۴/۳/۲۰

راهنمای جامع خرید سرویس قابلمه +  مدل های پرفروش
راهنمای جامع خرید سرویس قابلمه + مدل های پرفروش

۱۴۰۴/۳/۲۰

بهترین جاروبرقی ایستاده سیم دار و شارژی
بهترین جاروبرقی ایستاده سیم دار و شارژی

۱۴۰۴/۳/۲۰

پشتیبانی

دفتر مرکزی :

۰۸۷۷ ۲۸۴۲ - ۰۲۱

هفت روز هفته - ۲۴ ساعت شبانه روز

دفتر هرمزگان :

۴۰۱۲ ۳۳۹ - ۰۷۶۳

شنبه تا چهارشنبه - ۱۴ الی ۲۱

ارسال سریع کالا

مهلت

۷ روز بازگشت کالا

پشتیبانی تلفنی

تضمین اصالت کالا

فروشگاه اینترنتی بوهیر

خرید سرخ کن

خرید اسپرسو ساز

خرید جاروبرقی

خرید آبمیوه گیری

خرید مخلوط کن

خرید اتو

خرید چرخ گوشت

خرید همزن

خرید گوشت کوب

خرید خرد کن

بهترین سرخ کن ها

بهترین اسپر سوساز ها

بهترین جاروبرقی ها

بهترین آبمیوه گیری

خرید مولتی کوکر

ارتباط با بوهیر

درباره بوهیر

سوالات متداول

قوانین و شرایط

پیگیری سفارش

عضویت در خبرنامه بوهیر
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت ایده سریر نوآوران ایرمان قشم (بوهیر) می‌باشد.